ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΠΑΣ Άτλας: 4 μετάλλια για τη Μηλάκη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας

Σαρωτική ήταν για μία ακόμα χρονιά η πρωταθλήτρια του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου, Αργυρώ Μηλάκη, κατακτώντας 4 χρυσά μετάλλια σε 4 διαφορετικά αγωνίσματα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πίστας που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Δεν… κατέβηκε από την κορυφή του βάθρου η Αργυρώ Μηλάκη, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πως είναι η «βασίλισσα» της ελληνικής ποδηλασίας πίστας. Η πρωταθλήτρια μας, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου προπονητή, Γιώργου Βαρβεράκη, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε Όμνιουμ, Κεϊρίν, Σκρατς και Σπριντ, κάνοντας το «4 στα 4» και ούσα πανέτοιμη για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόστας που θα διεξαχθεί στο Μόναχο στις 11-16 Αυγούστου.

Η Μηλάκη ξεκίνησε με το Όμνιουμ, όπου με 169 βαθμούς κατάφερε να ξεπεράσει τις Φασόη και Φαρφαρά, παίρνοντας την 1η θέση. Έπειτα, οι αγώνες συνεχίστηκαν, με το Σκρατς και το Σπριντ, όπου η αθλήτρια μας, επίσης, πήρε το χρυσό μετάλλιο, κλείνοντας την παρουσία της με την 1η θέση στο Keirin

Ο ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου συγχαίρει την Αργυρώ Μηλάκη και τον προπονητή, Γιώργο Βαρβεράκη για τις νέες Πανελλήνιες επιτυχίες που κατάφεραν να κατακτήσουν. Δεν υπάρχει μέρα και διοργάνωση που δεν αναγνωρίζεται και δεν ανταμείβεται η σκληρή προσπάθεια της, ευρισκόμενη πάντα στην κορυφή! Παράλληλα, της ευχόμαστε καλή επιτυχία και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδηλασίας Πίστας, με τη θετική ενέργεια και τη σκέψη μας να είναι πάντα δίπλα της.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΙΣΤΑΣ

ΟΜΝΙΟΥΜ

1η Αργυρώ Μηλάκη (169β.)

2η Βαρβάρα Φασόη (132β.)

3η Κωνσταντίνα Φαρφαρά (131β.)

ΚΕΪΡΙΝ

1η Αργυρώ Μηλάκη

2η Χριστίνα Πρίντεζη

3η Κωνσταντίνα Κάρλου

ΣΚΡΑΤΣ

1η Αργυρώ Μηλάκη

2η Χριστίνα Πρίντεζη

3η Κωνσταντίνα Κάρλου

ΣΠΡΙΝΤ 200m.

1η Αργυρώ Μηλάκη

2η Χριστίνα Πρίντεζη

3η Βασιλική Φραγκιουδάκη