ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Περιοδεία σε χωριά του πρώην Δήμου Νικηφόρου Φωκά πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Περιοδεία σε χωριά του πρώην Δήμου Νικηφόρου Φωκά και πολιτική ομιλία στα Ρούστικα, πραγματοποίησαν  τη Δευτέρα 28/5/12 οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (βλ. συνημμένη φωτογραφία στο κάτω μέρος του Δελτίου).

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο εκλεγείς βουλευτής Ρεθύμνου στις 6 Μαΐου και εκ νέου υποψήφιος κ. Ανδρέας Ξανθός.

Στην ομιλία του ο κ. Ξανθός ανέφερε ότι στις προηγούμενες εκλογές εκφράστηκε η οργή, η  αγανάκτηση και η αποστροφή των πολιτών προς τη διαλυτική πολιτική των Μνημονίων και προς το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που την υλοποίησε. Από τις εκλογές αυτές δεν προέκυψε η δυνατότητα μια βιώσιμης και αξιόπιστης κυβερνητικής λύσης που θα προωθούσε το κεντρικό αίτημα των πολιτών «σταματήστε την καταστροφή και αλλάξτε την πορεία της χώρας».

Σήμερα, αυτοί που ευθύνονται για τον κοινωνικό κατήφορο εμφανίζονται ξανά ως «σωτήρες» και «εγγυητές» της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας, και επιδιώκουν οι νέες εκλογές να γίνουν σε κλίμα φόβου και ανασφάλειας, υιοθετώντας κατά γράμμα την επιχειρηματολογία των δανειστών μας  με τους οποίους υποτίθεται ότι θέλουν να επαναδιαπραγματευθούν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να δώσουν στις 17 Ιουνίου ψήφο ελπίδας και προοπτικής σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς που με συγκεκριμένο πρόγραμμα και με τη στήριξη του λαού θα βάλει «φρένο» στην κοινωνική τραγωδία που διαδραματίζεται στη χώρα μας , θα στηρίξει τους αδύναμους και το Κοινωνικό Κράτος, θα θέσει ως πρώτη προτεραιότητα όχι τα συμφέροντα των δανειστών αλλά τις κοινωνικές ανάγκες, το δημόσιο συμφέρον και την αξιοπρέπεια των πολιτών αυτής της χώρας.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

13:00: Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων του με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης ο κ. Ανδρέας Ξανθός θα συναντηθεί με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου κ. Μ. Λιονή.

20:00: Συνεδρίαση διευρυμένης Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Ρεθύμνου στην “Υπόγα Πεσβάντη” (οδός Μάχης Ποταμών και Πανεπιστημίου Κρήτης γωνία, απέναντι από το ξενοδοχείο Λευκόνικο).