ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Πολύ καλή εμφάνιση της Μηλάκη στην Ιταλία… και τώρα Ισραήλ!

Σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα έλαβε μέρος η αθλήτρια του ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου, Αργυρώ Μηλάκη, η οποία συμμετείχε στον τριήμερο γύρο κατηγορίας 2.2 UCI «Trofeo Ponente in Rosa» στις 10-12 Μαρτίου που διεξήχθη στην Ιταλία.

Η πρωταθλήτρια μας κατάφερε να πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις, ούσα η μοναδική Ελληνίδα που συμμετείχε, αντιμετωπίζοντας κορυφαίες ποδηλάτισσες από τη Ρωσία, τη Σλοβενία, τη Σλοβακία, την Ιταλία, την Αυστρία, την Πολωνία, την Γαλλία, την Ουγγαρία, το Βέλγιο, την Ελβετία, την Ουκρανία, την Τσεχία, την Ισπανία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Λιθουανία.

Η Αργυρώ Μηλάκη κατέλαβε την 36η θέση στη γενική κατάταξη μετά από 3 ημέρες ενός ιδιαίτερα επίπονου αγώνα, καλύπτοντας συνολικά 300 χιλιόμετρα. Μάλιστα, χαρακτηριστικό της δυσκολίας αποτελεί το γεγονός πως μόλις 68 αθλήτριες κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα από τις συνολικά 129 της start list.

Ανάμεσα σε αυτές και η πρωταθλήτρια μας, η οποία την πρώτη μέρα τερμάτισε στην 26η θέση στα 97.1χλμ. Την δεύτερη μέρα (11/3) πήρε την 42η θέση στα 101.5χλμ., ενώ την τρίτη και τελευταία (12/3) ολοκλήρωσε από την 27η θέση τα 101.4χλμ.

Αναμφίβολα αποτέλεσε μία πολύ δυνατή αγωνιστική προετοιμασία, λίγες μέρες πριν το επόμενο μεγάλο ραντεβού της. Συγκεκριμένα, στις 22-26 Μαρτίου θα λάβει μέρος στον επόμενο σταθμό ποδηλασίας πίστας στο Ισραήλ.