Προς αντικατάσταση οι σωληνώσεις στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Υπεγράφη, ανάμεσα στη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και την ανάδοχο εταιρεία, η σύμβαση αντικατάστασης σωληνώσεων δικτύου κρύου και ζεστού νερού χρήσης του Νοσοκομείου.

Το εν λόγω έργο αρχικού προϋπολογισμού 167 χιλ. ευρώ αφορά στην αντικατάσταση στο σύνολο των σωληνώσεων του Νοσοκομείου, δηλαδή περίπου 4.000 μέτρα.

Το ύψος της τελικής δαπάνης του έργου ύστερα από τις εκπτώσεις που δόθηκαν κατακυρώθηκε στις 111,5 χιλιάδες ευρώ και θα υλοποιηθεί σύμφωνα με τους όρους της σύμβασης σε χρονική διάρκεια εντός 6 μηνών.

«Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θεωρούν ότι αποτελεί έργο εξαιρετικής σημασίας για το Νοσοκομείο τόσο για τους ασθενείς όσο και για το προσωπικό του ιδρύματος το οποίο εργάστηκε συστηματικά τα προηγούμενα δύο χρόνια ώστε να προχωρήσει και υπογραφτεί η σύμβαση. Ειδικά, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου η οποία ανέλαβε τη προετοιμασία και την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης διαδικασίας καθώς επίσης το Υπουργείο Υγείας και την 7η ΥΠΕ Κρήτης για την υποστήριξη τους στην προσπάθεια μας ώστε να εγκριθεί το έργο και δοθούν οι απαραίτητοι πόροι.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη συμβολή τους τις τεχνικές υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου, τον Δήμο Αγίου Βασιλείου και το Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.