ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

“Προτιμήστε τον ύπνο από το γυμναστήριο, αδυνατίζει!”

anna-kaiser

Μπορείτε είτε να κοιμηθείτε, είτε να πάτε στο γυμναστήριο. Ποιό από τα δύο νομίζετε ότι θα σας συνιστούσε να κάνετε η personal trainer της Karlie Kross και της Shakira; Μην βιαστείτε να απαντήσετε γυμναστήριο (αν και θα ήταν λογικό) γιατί θα κάνατε λάθος!

Η Anna Kaiser, η οποία θεωρείται fitness guru στο Hollywood, δήλωσε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο The Cut, ότι μιά ώρα επιπλέον ύπνου είναι περισσότερη ωφέλιμη για το σώμα από μιά ώρα στο γυμναστήριο, ακόμα και στην περίπτωση που θέλετε να χάσετε κιλά.

“Κοιμηθείτε περισσότερο’’ εξήγησε η Kaiser, “δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι. Εάν έπρεπε να διαλέξετε ανάμεσα στο κοιμηθείτε μία ώρα επιπλέον από το συνηθισμένο σας ή να γυμναστείτε, προτιμήστε τον ύπνο. Πέντε με έξι ώρες ύπνου την νύχτα δεν είναι αρκετές, χρειάζεστε 7 με 8. Το να γυμνάζεστε σκληρότερα ή καλύτερα ή να τρώτε λιγότερο δεν είναι η λύση. Απλά χρειάζεστε αρκετό ύπνο”.

Η Kainer πρόσθεσε ότι δεν θεωρεί ότι κάποιος θα πρέπει να γυμνάζετε παραπάνω από 60 – 90 λεπτά, 4 με 5 φορές την εβδομάδα. Γνωρίζαμε ότι η υπνοθεραπεία κάνει καλό στο μυαλό, μετά τις νέες πληροφορίες μπορούμε να την θεωρήσουμε και επίσημα σπορ!

ΠΗΓΗbovary.gr