ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Σύλλογος φοιτητών ενίσχυσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου με 1 τόνο τρόφιμα!

Ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο πλαίσιο της προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο και όντας ευαισθητοποιημένος από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ευπαθείς οικονομικά ομάδες, διοργάνωσε στις 24 Μαΐου φιλανθρωπική βραδιά με τη συμβολή του μουσικού κ. Ζωϊδάκη και της ορχήστρας του.

Αξιοσημείωτη είναι η απόφαση του κ. Ζωϊδάκη και της ορχήστρας του να μη δεχτούν αμοιβή τους οποίους ο Σύλλογος επιθυμεί να ευχαριστήσει.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι: Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Κώστας Λάβδας και ο Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Χρήστος Λιονής. Η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς πλήθος κόσμου συνέρευσε και συνέβαλε με αυτόν τον τρόπο στη συγκέντρωση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού που διατέθηκε για την αγορά τροφίμων.

Ο όγκος των τροφίμων που συγκεντρώθηκε ανήλθε στον ένα τόνο, ο οποίος παραδόθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου στις 6 Ιουνίου και αναμένεται να συνδράμει πολλές οικογένειες που βρίσκονται στη μειονεκτική θέση να μην διαθέτουν τα απαραίτητα χρήματα για να αγοράσουν τρόφιμα. Είναι γεγονός, ότι η συγκεκριμένη φιλανθρωπική συνεισφορά είναι η μεγαλύτερη που έχει επιτευχθεί από Σύλλογο Φοιτητών του Πανεπιστημίου στο Ρέθυμνο.

Επιπροσθέτως, είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η προσπάθεια, εκτός από αυτή καθεαυτή την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο, είχε ως στόχο να ευαισθητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο ώστε να βοηθήσει όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη και να αναδείξει τον σημαντικό ρόλο της ύπαρξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Σύλλογος Μεταπτυχιακών Φοιτητών Πολιτικής Επιστήμης συναισθανόμενος την αναγκαιότητα τέτοιων δράσεων λόγω της πρωτοφανούς κρίσης που διέρχεται η κοινωνία μας και παράλληλα, ωθούμενος από την απόλυτη επιτυχία της συγκεκριμένης φιλανθρωπικής δράσης, θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.