ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ Τουριστας στην πολη μου

Στο Ρέθυμνο πραγματοποιήθηκε το 1ο Καλοκαιρινό Καρναβάλι στην Ελλάδα!

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016 έγινε το πρώτο καλοκαιρινό καρναβάλι στην Ελλάδα με την ονομασία SUMMER CARNIVAL!

Την πατρότητα αυτού του γεγονότος την διεκδίκησε έντιμα και με πάρα πολύ κόπο η διοργανώτρια Valia Jean Antonio (Φραγκιαδάκη Ευαγγελία του Ιωάννη και της Μαρίας Παρασύρη) σε μόλις δύο μήνες προετοιμασίας.

Γεννήθηκε στις 9.02.1988 στο Ρέθυμνο. Είναι μητέρα του Ιωάννη Αντώνιου Καρπουζάκη στον οποίο οφείλεται και η ονομασία της καλλιτεχνικής ομάδας JEAN ANTONIO (ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ). Ο σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι να προσελκύσει χιλιάδες τουρίστες στην όμορφη πόλη του Ρεθύμνου και να ξαναγεμίσει η παραλιακή μας με τόσο κόσμο όπως ήταν στα παιδικά χρόνια της Valia Jean Antonio.

SUMMER CARNIVAL (3)

Οι βασικοί κανόνες του SUMMER CARNIVAL είναι οι εξής:

1. Eίναι δωρεάν η συμμετοχή του κόσμου φορώντας οποιαδήποτε ευπρεπή στολή της επιλογής του. (είτε καρναβαλική,είτε αθλητική, είτε εξωσχολικής δραστηριότητας,είτε τα ρούχα της δουλειάς του,είτε αυτό που πάντα ήθελε να γίνει από μικρό παιδί ).

2.Δωρεάν είσοδο στα θεματικά πάρτι μασκέ που διοργανώνονται εκείνη την μέρα στις επιχειρήσεις.

3. Aπαγόρευση κατανάλωσης του αλκοόλ στην παρέλαση του SUMMER CARNIVAL που θα γίνεται στην παραλιακή αποδεικνύοντας ότι ο κόσμος διασκεδάζει και χωρίς αυτό δημιουργώντας σωστά πρότυπα για τα παιδιά μας πίνοντας μόνο νερό! ( το μοναδικό ποτό που ενώνει ολόκληρο τον κόσμο !)

4.Τα άρματα του SUMMER CARNIVAL είναι τα ίδια μας τα αυτοκίνητα,ποδήλατα,μηχανάκια,βάρκες κλπ στολίζοντας τα με τον πιο πρωτότυπο τρόπο ο καθένας μας ανάλογα τα υλικά που έχει στο σπίτι του.

5.Oι μασκαρεμένοι συμμετέχοντες του SUMMER CARNIVAL πάντα θα κερδίζουν δωράκια από χορηγίες,facepainting,αναμνηστικά μπαλόνια και πολλά άλλα χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

SUMMER CARNIVAL (2)

6.Ο χώρος και ο κόσμος θα προφυλάσσεται από εκπαιδευμένα σώματα ασφαλείας.

7.Τα show των καλλιτεχνών στο SUMMER CARNIVAL θα είναι δωρεάν για το κοινό.

8.Η εκδήλωση αυτή θα γίνεται κάθε χρόνο στις 3 Ιουνίου ανεξαρτήτως την ημέρα της εβδομάδας και θα αναφέρεται το όνομα της Valia Jean Antonio ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης του θάρρους και της προσπάθειας της να διοργανώσει μόνη της εξ ολοκλήρου σε διάστημα δύο μηνών, το πρώτο SUMMER CARNIVAL βρίσκοντας τα άτομα που θα συμμετέχουν,τους καλλιτέχνες που θα κάνουν show ,τους χορηγούς,τα δώρα για όσους βοήθησαν στην προετοιμασία,το καθημερινό promotion στους δρόμους με διαφορετικές στολές και πολλά ακόμα αναμνηστικά για όσους παρευρεθούν εκείνη τη μέρα…

SUMMER CARNIVAL

Η επίσημη ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες είναι www.summercarnival.gr και η διοργανώτρια είναι η Valia Jean Antonio ( Φραγκιαδάκη Ευαγγελία )