Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, το ξενοδοχείο IBEROSTAR Creta Panorama & Mare, ομίλου ξενοδοχείων AEGEAN STAR HOTELS ιδιοκτησίας κυρίου Δ. Γρηγοριάδη, στο Πάνορμο Ρεθύμνου συμμετείχε και φέτος στην μεσογειακή εκστρατεία που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Διεθνούς Προγράμματος Γαλάζια Σημαία.

Στη δράση αυτή συμμετείχαν η Ελλάδα, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία, το Ισραήλ, η Κροατία, η Κύπρος, η Μάλτα, το Μαυροβούνιο , η Πορτογαλία, η Σλοβενία και η Τουρκία από την 1η μέχρι την 7η Ιουλίου 2018.

Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής αυτής δράσης πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της ακτής και του βυθού στην τοποθεσία Λιανός Κάβος Λαυρίς/Iberostar Creta Panorama με την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων του ξενοδοχείου, των μικρών επισκεπτών του Star Cab, λουόμενων της παραλίας, αλλά και του καταδυτικού κέντρου KALYPSO με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση των συμμετεχόντων για την προστασία του παράκτιου περιβάλλοντος.

Όλες οι χώρες μοιραζόμαστε την ίδια θάλασσα ήταν το μήνυμα της δράσης Caring for the sea that unites us.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι την περσινή χρονιά η χώρα μας ήταν πρώτη σε αριθμό δράσεων καθαρισμού την εβδομάδα αυτή κι ελπίζουμε να έχουμε και φέτος την ίδια ισχυρή παρουσία!

Από το IBEROSTAR Creta Panorama & Mare