ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση του ΔΣ της ΕΠΣΡ με τον βουλευτή Ρεθύμνου Ανδρέα Ξανθό

Στα γραφεία της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ υποδεχθήκαμε, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το ΔΣ της ΕΠΣΡ την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-4-2022 τον ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. ΞΑΝΘΟ Ανδρέα.

Ο πρώην Υπουργός συνοδευόταν από το ΜΕΛΟΣ της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κ. ΒΛΑΣΤΟ Γεώργιο και τον ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ της ΟΜ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. ΓΑΒΑΛΑ Αντώνιο και με χαρά τους φιλοξενήσαμε στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ, συζητώντας για σημαντικά θέματα που άπτονται του ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΣ.

Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από προβλήματα, συνθήκες, εγκαταστάσεις κ.α. εξαίροντας άπαντες την τεράστια συμβολή των παραγόντων του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου στην προσπάθεια συντήρησης των σωματείων-μελών μας, τα οποία αποτελούν ένα σημαντικό κρίκο στο κοινωνικό γίγνεσθαι του τόπου μας.

Από πλευράς ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ το παρόν έδωσαν ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΣ κ. ΧΝΑΡΗΣ Τίτος, ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κ. ΔΑΣΚΑΛΟΜΑΡΚΑΚΗΣ Γεώργιος, η ΤΑΜΙΑΣ κα ΝΤΟΡΜΠΑΡΗ-ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Αικατερίνη, ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ κ. ΜΑΡΚΟΥΛΙΔΑΚΗΣ Νικόλαος, ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ κ. ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ Γεώργιος και τα ΜΕΛΗ κ.κ. ΓΑΖΑΝΟΣ Ιωάννης και ΚΟΥΡΓΙΑΝΤΑΚΗΣ Δημήτριος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το ΔΣ της ΕΠΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ανταποκριθήκαμε με χαρά στην πρόσκληση του κ. ΞΑΝΘΟΥ Ανδρέα, για αυτή τη συνάντηση και αισθανόμαστε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε, για την ευαισθησία που επιδεικνύει διαχρονικά για την επίλυση σημαντικών ζητημάτων του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και των σωματείων, όπως και για την διάθεση του να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.