ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Σύνθημα νίκης στην προεκλογική ομιλία του Παντελή Μουρτζανού στο Φουρφουρά

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, παρουσία πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, στην πλατεία του Φουρφουρά, η πρώτη κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Αμαρίου και εκ νέου υποψήφιου κ. Παντελή Μουρτζανού.

Ο κ. Μουρτζανός, ανεβαίνοντας στο βήμα καταχειροκροτούμενος, δήλωσε συγκινημένος για την αγάπη και την υποστήριξη που εισέπραξε από τις Αμαριώτισσες και τους Αμαριώτες σε αυτή την προεκλογική περίοδο, σημειώνοντας πως, μαζί με τους συνεργάτες του, την οικογένεια του συνδυασμού «ΑΜΑΡΙ Νέα Πορεία», το προηγούμενο διάστημα βρεθήκανε σε όλα τα χωριά του Αμαρίου, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή παράσταση νίκης που καταγράφει ο συνδυασμός. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Συνομιλώντας με τους περισσότερους από εσάς, αλλά και εκατοντάδες ακόμα συνδημότες μας, οι οποίοι μας αγκαλιάζουν, ολοένα και περισσότεροι, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που καταβάλλουμε όλα αυτά τα χρόνια, ένα μπορώ να πω με σιγουριά: Το βράδυ της Κυριακής, μην έχετε καμία αμφιβολία. Εμείς θα είμαστε οι νικητές των εκλογών».

Κατά την ομιλία του, ο νυν Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος αναφέρθηκε, συνοπτικά, στα πεπραγμένα, το σχεδιασμό, αλλά και τις προτεραιότητες της παράταξής του για την επόμενη πενταετία. Σημειώνοντας, μεταξύ άλλων: «Η Νέα Πορεία που επικαλεστήκαμε το 2014, είναι πλέον μετρήσιμη και αποτυπώνεται μέσα από έναν πλήρη και τεκμηριωμένο απολογισμό και προγραμματισμό, μια έντυπη έκδοση την οποία παρουσιάσαμε, επίσημα, στην πρώτη κεντρική εκδήλωση του συνδυασμού μας, τη μοιράσαμε σε όλα τα χωριά που βρεθήκαμε και είναι διαθέσιμη σε όλους, μέσα από την ιστοσελίδα του συνδυασμού μας amarineaporeia.gr.

Με χρονικό ορόσημο το Μάρτιο του 2015, μέχρι και σήμερα, το στίγμα της Δημοτικής μας αρχής αποτυπώνεται θετικά στο σύνολο των οικισμών του Δήμου μας, με έργα και παρεμβάσεις που ξεπερνούν τα 40.000.000 €. Παράλληλα, οι ώριμες προτάσεις έργων, που έχουν υποβληθεί σε χρηματοδοτικά προγράμματα και εκκρεμούν οι εντάξεις τους, αγγίζουν τα 30.000.000 €. Ενώ επιπρόσθετα, έχουμε εκπονήσει μελέτες για έργα αξίας 40.000.000 € και περιμένουμε να ανοίξουν προσκλήσεις από τα αρμόδια υπουργεία. Πρώτη φορά ο Δήμος Αμαρίου βρίσκεται ένα βήμα μπροστά και είναι έτοιμος να υποβάλει ολοκληρωμένες μελέτες, από τη πρώτη μέρα που θα ανοίξουν σχετικές προσκλήσεις. Σήμερα παίρνουμε χρηματοδοτήσεις για έργα, μόνο όταν έχουμε ολοκληρωμένες και ώριμες μελέτες, οι οποίες μάλιστα, αξιολογούνται και βαθμολογούνται ποιοτικά αλλά και με κριτήριο τη χρονική σειρά υποβολής τους».

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Μουρτζανός ζήτησε από τους Αμαριώτες να τον εμπιστευθούν και να συνεργαστούν ξανά, όλοι μαζί, ενωμένοι, πετυχαίνοντας ακόμα περισσότερα την νέα θητεία. «Και η μία ψήφος έχει δύναμη. Εμείς έχουμε δείξει δείγματα γραφής! Γιατί, κατά κοινή ομολογία, το Αμάρι, επιτέλους, έχει αποκτήσει φωνή! Είναι λοιπόν η ώρα, να αφήσουμε πίσω μας εμμονές, παραμύθια και ψευδαισθήσεις, επιλέγοντας την αλήθεια, τη σύνθεση των ιδεών, την ενότητα και κυρίως την αποδοτικότητα προς όφελος του Αμαρίου. Η νίκη της παράταξής μας αποτελεί τη μόνη ρεαλιστική εγγύηση προς αυτή την κατεύθυνση! Σας καλώ να στηρίξετε με τη συμμετοχή σας, την προσπάθεια μας και να γίνετε μέρος της μεγάλης νίκης. Να είστε σίγουροι, ότι η παράταξη μας, «ΑΜΑΡΙ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ», θα συνεχίσει να δημιουργεί, να υπηρετεί τους Αμαριώτισσες και τις Αμαριώτες για πολλά χρόνια ακόμα»

Η προεκλογική περίοδος για τον συνδυασμό του Παντελή Μουρτζανού, ολοκληρώνεται σήμερα, Παρασκευή 06 Οκτωβρίου, με την προγραμματισμένη κεντρική ομιλία στην Αγία Φωτεινή στις 19:30.