ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Καλούμε τον εξαφανισμένο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις για το πρωτοφανές χάος!»

Σφοδρή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στον πρωθυπουργό για την σιωπή και την αδράνειά του, την στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας υποφέρουν λόγω της κακοκαιρίας Ελπίδα.

Για κατάρρευση του κράτους, απουσία σχεδίου και πολλές καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Ελπίδα κατηγορεί ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει πως ο πρωθυπουργός απουσιάζει και σιωπή, τη στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες μας υποφέρουν.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«Σε δεκάδες δρόμους όλης της Αθήνας χιλιάδες πολίτες βρίσκονται ακόμη εγκλωβισμένοι εδώ και ατελείωτες ώρες χωρίς ούτε ένα μπουκάλι νερό.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού των περίπου 5.000 οδηγών και επιβατών αυτοκινήτων που είναι εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό, από το Στρατό, ξεκίνησε με πολύωρη καθυστέρηση και δεν έχει φέρει ακόμα κανένα αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή 200 επιβάτες μεταξύ των οποίων και τραυματίες βρίσκονται στη μέση του πουθενά μετά από σύγκρουση τρένων, περιμένοντας δέκα ώρες βοήθεια χωρίς θέρμανση.

Ενώ χιλιάδες νοικοκυριά βγάζουν τη νύχτα χωρίς ρεύμα και θέρμανση λόγω βλαβών στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Μπορεί τα ενημερωτικά δελτία να κόπηκαν ως δια μαγείας από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια, αλλά χιλιάδες συμπολίτες μας περνάνε αβοήθητοι και εγκαταλελειμμένοι από το κράτος, εξαιρετικά δύσκολες ώρες.

Καλούμε τον εξαφανισμένο εδώ και ώρες κ. Μητσοτάκη να αναλάβει τις ευθύνες του για αυτό το χάος. Να δώσει εξηγήσεις για τη πρωτοφανή κατάρρευση του κράτους και ταυτόχρονα ένα στοιχειώδες σχέδιο για το πότε και πώς σκοπεύουν να βοηθήσουν τους χιλιάδες εγκλωβισμένους και εκτεθειμένους στη παγωνιά συμπολίτες μας».