ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρίτος ο Νίνος στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις Ε4 12 ετών

Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Ρεθύμνου Νίκος Νίνος κατέλαβε την Τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις, που έγινε στη Λάρισα από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου. Ο Νίκος Νίνος επιβεβαίωσε τη συνεχή ανοδική πορεία, στην οποία βρίσκεται και η οποία είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας.

Τρίτος ο Νίνος στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις Ε4 12 ετών

Στην αποστολή του ρεθυμνιώτικου Ομίλου ήταν και ο Νίκος Σπυρόπουλος στην κατηγορία 14 ετών, που μπήκε στην οκτάδα του τουρνουά. Ο Αντώνης Τσαγλιώτης, που συμμετείχε στο επίπεδο Ε1 16 ετών μπήκε, επίσης, στην οκτάδα στα μονά αλλά και στα διπλά με συμπαίκτη τον Κασαπάκη του Ο.Α. Χανίων.

Τέλος, την ομάδα συμπλήρωσε ο Γιώργος Κατημερτζόγλου, που ήταν ο μικρός της κατηγορίας και σίγουρα έφυγε με τις βαλίτσες του γεμάτες εμπειρίες, που θα τον βοηθήσουν για μελλοντικές επιτυχίες.

Οι Ρεθυμνιώτες αθλητές εκτός από τα πλασαρίσματα σε υψηλές θέσεις, μάζεψαν και πολλούς βαθμούς, που θα προστεθούν στην πανελλήνια κατάταξή τους  και θα τους βοηθήσει στις κληρώσεις των επόμενων τουρνουά.

Οι υποχρεώσεις του Ομίλου συνεχίζονται στο Παγκρήτιο τουρνουά τένις στο Ηράκλειο (12, 14 και 16 ετών) στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης σας ενημερώνει, ότι οι εγγραφές νέων παιδιών έχουν ξεκινήσει (πληρ. στο 28310 53070, 17:00-21:00).