Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2023 στο Ρέθυμνο

20 Νοέ 2021 στις 19:00 - 23:00

Δωρεάν

Φεστιβάλ Αναιρέσεις 2023 | Ρέθυμνο |
22 Σεπτεμβρίου | Πλατεία Μικρασιατών

«Ραντεβού και φέτος στο καθιερωμένο φεστιβάλ με πλήθος πολιτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Να ηχήσουν οι δρόμοι τραγούδια νέων εξεγέρσεων»!

Το Φεστιβάλ Αναιρέσεις επιδιώκει να συμβάλλει στο χτίσιμο ενός παραθύρου στον κόσμο που ονειρευόμαστε και σας καλεί σε ένα τριήμερο πολιτικών εκδηλώσεων και συζητήσεων, που επιχειρούν να ανοίξουν τη συζήτηση θεμάτων κοινωνικής, πολιτικής και πολιτιστικής διαπάλης.

Να γνωριστούμε, να μοιραστούμε τις αγωνίες και τις σκέψεις μας, να στοχαστούμε για το σχέδιο που θα κάνει πράξη την αντεπίθεση κόντρα στον συμβιβασμό και την υποχωρητικότητα, να διασκεδάσουμε και να γευτούμε τον πολιτισμό της χειραφέτησης.

Σε πείσμα των νόμων της αγοράς και των χορηγών, στήνουμε μια μεγάλη γιορτή του πολιτισμού των κάτω και φιλοδοξούμε το φετινό φεστιβάλ να δώσει πνοή στους δρόμους αναζήτησης μιας νέας κομμουνιστικής απελευθερωτικής προοπτικής, με στίγμα την αλληλεγγύη και τη διεκδίκηση για τη ζωή που ονειρευόμαστε.

Το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ:

19:00 Εκδήλωση – συζήτηση: «Στέγαση, περιβάλλον, γειτονιές για εμάς και τις ανάγκες μας! Αντικαπιταλιστική πρόταση μάχης για τις περιφέρειες και τους δήμους»

Ομιλητές/ριες:
Νίκος Ζαμπουλάκης, υποψήφιος περιφερειάρχης με την Ανυπότακτη Κρήτη
Νάσια Χασακού, φοιτήτρια Ψυχολογίας, υποψήφια με την Ανυπότακτη Κρήτη
Μάνθος Κυριακόπουλος, εκπαιδευτικός υποψήφιος με την Ανυπότακτη Κρήτη

21:00 Κρητικό γλέντι με τους Χάρη & Γιώργη Παντερμάκη και μετά ρεμπέτικο γλέντι με τους Ανδρέα Τριανταφύλλου (φωνή, κιθάρα), Μιχάλη Γεμιστό (βιολί), Βλαδίμηρο Ουρανό (φωνή, μπουζούκι) και Ελευθερία Μπλαζάκη (φωνή, ακορντεόν, μπεντίρ).

Χώρος Διεξαγωγής

Πλατεία Μικρασιατών
Πλατεία Μικρασιατών
Ρέθυμνο, Ρεθύμνου 74100 Ελλάδα
+ Χάρτης Google