ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Η Μαρία Αποστολάκη στο ψηφοδέλτιο του Θοδωρή Νίνου

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ «ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΞΙΖΕΙΣ»

Στο συνδυασμό «Ρέθυμνο Αξίζεις» του Θοδωρή Νίνου, προστίθεται μια ακόμα δυναμική παρουσία, από το χώρο του «Γυναικείου Επιχειρείν».

Πρόκειται για την κ. Μαρία Αποστολάκη που επαγγελματικά ξεκίνησε από το δύσκολο και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ιδιωτικό τομέα και γρήγορα εξελίχθηκε σε μια επιτυχημένη επιχειρηματία στο χώρο του εξοπλισμού επιχειρήσεων, έχοντας συγχρόνως εμπειρία και στον τομέα του τουρισμού.

Η κ. Αποστολάκη που είναι μητέρα δύο παιδιών και παντρεμένη με τον τραπεζικό Γιάννη Παντελιδάκη, αναφερόμενη στην απόφασή της να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, υπογράμμισε μεταξύ άλλων:

«Είναι γεγονός ότι έχουμε την τύχη να ζούμε σ’ ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου. Πέρα όμως από αυτό, είναι ζωτική η ανάγκη για την αναβάθμιση της καθημερινότητας ώστε να εξασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα ζωής των δημοτών. Η θετική απάντηση μου στο κάλεσμα του κ. Νίνου, αφορά κυρίως στην εμπιστοσύνη μου απέναντι στο πρόσωπο του επικεφαλής, ο οποίος όλα τα χρόνια της παρουσία του στα κοινά, πρεσβεύει την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και την ευγένεια. Από την πλευρά μου καταθέτω την υποψηφιότητά μου θέτοντας τις δυνάμεις μου στην υπηρεσία του ιστορικού μας δήμου».