ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κυτταρίτιδα… Τέλος!

κυτταρίτιδα Η κυτταρίτιδα είναι η εναπόθεση λίπους ανάμεσα στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό. Οφείλεται στην διόγκωση των λιποκυττάρων και στην κακή αιμάτωση της περιοχής. Είναι το αποτέλεσμα κατακράτησης υγρών, κακής διατροφής, καθιστικής ζωής, κακής κυκλοφορίας αίματος, κατανάλωσης αλκοόλ κ.α.

Η κυτταρίτιδα χτυπά την συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών ανεξάρτητα του βάρους και της ηλικίας τους. Εμφανίζεται στους μηρούς, στους γλουτούς, στην κοιλιά, ακόμη και στο εσωτερικό των μπράτσων, κάνοντας το δέρμα να μοιάζει με φλοιό πορτοκαλιού.

Με ένα νέο μηχάνημα φέρνουμε την επανάσταση και την λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας! Μπορούμε να προσδιορίσουμε το επίπεδο της, αλλά και το επίπεδο της κατακράτησης υγρών που υπάρχει στην επίμαχη περιοχή. Η κατακράτηση υγρών είναι σημαντική καθώς μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα της κυτταρίτιδας ή ακόμα και να δημιουργήσει κυτταρίτιδα από το μηδέν.

Με βάση το αποτέλεσμα των μετρήσεων, μπορούμε να προτείνουμε την κατάλληλη θεραπεία για οριστική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας!

Ελάτε τώρα λοιπόν για μία μέτρηση επιπέδου κυτταρίτιδας-κατακράτησης υγρών και κάντε την κυτταρίτιδα παρελθόν!

Προλάβετε την προσφορά: Μέτρηση επίπεδου κυτταρίτιδας και κατακράτησης υγρών από 40€ μόνο 20€, μέχρι τέλος Οκτωβρίου!

Διατροφολόγος-διαιτολόγος Καλλιόπη Στάλα
Μ. Πορτάλιου 7 (άνωθεν Αγροτικής Τράπεζας)
Περιοχή Καλλιθέας, Ρέθυμνο
Τηλ. επικοινωνίας για ραντεβού: 6947595373