ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ Μην το κανεις θεμα

Μην το κάνεις θέμα, αλλά μοτοσικλετιστής σώθηκε από θαύμα

"Μην το κάνεις θέμα"Αν έγραφα σε εφημερίδα θα ξεκινούσα με τη φράση που χρησιμοποιείται κατά κόρον “δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι”.

Επειδή με φιλοξενεί ιστότοπος θα πω πως πέρασαν μόλις 10 μέρες από το τελευταίο μου άρθρο “Μην το κάνεις θέμα, αλλά αδιαφορούν για την ασφάλειά μας” και ένας μοτοσικλετιστής σώθηκε από θαύμα πριν λίγη ώρα (20:30) στον παραλιακό δρόμο στα Περιβόλια, όταν η μηχανή του προσέκρουσε σε πινακίδα και ανετράπη.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως είναι καλά αλλά η μηχανή καταστράφηκε αφού τυλίχθηκε στις φλόγες.

Μόλις το πρωί είχα περάσει από το σημείο και είδα από τη μία πλευρά του δρόμου το έργο που γίνεται εδώ και μέρες, ήτοι σκαμένη μία λωρίδα στο ένα ρεύμα και σκεπασμένη με χώμα και από την άλλη πλευρά μία πινακίδα προς τη μέση του δρόμου αλλά πάνω σε μία άλλη τρύπα που είχε σκαφτεί και είχε σκεπαστεί με χώμα. Δηλαδή και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας υπήρχε σκαμμένο μέρος.

Καμία σοβαρή προειδοποίηση πριν το έργο, καμία φωτεινή σήμανση, ή τουλάχιστον δεν είδα εγώ κάποια. Αλλά αφού δεν είδα εγώ μέρα, φανταστείτε νύχτα και πάνω σε μηχανή αν θα μπορούσε να δει κάποιος.

Όλο το Ρέθυμνο ανασκάπτεται και η σήμανση είναι πενιχρή. Πρέπει να χαθούν ζωές για να αρχίσουν οι έχοντες την ευθύνη να παίρνουν τα μέτρα ασφάλειας που προβλέπονται; Δεν το κάνω θέμα, αλλά παραλίγο να έχουμε πρωτοσέλιδο.

Καλό σας βράδυ

Μην το κάνεις θέμα