ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Στη Γαλλία διέφυγε ο Πακιστανός που διαμέλισε τον 26χρονο συγκάτοικο του στο Ρέθυμνο!

Στη Γαλλία κατάφερε να διαφύγει αμέσως μετά το ανατριχιαστικό έγκλημα ο 40χρονος Πακιστανός που διαμέλισε τον 26χρονο συγκάτοικο του στο Ρέθυμνο, τον περασμένο Ιούλιο, και στην συνέχεια «εξαφάνισε» το πτώμα, πετώντας σε κάδους ανακύκλωσης τα ανθρώπινα μέλη.

Ήταν μεσημέρι της 18ης Ιουλίου όταν εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά υπέστησαν σοκ αντικρίζοντας σε σακούλα ένα κεφάλι. Την ίδια ώρα, όπως προκύπτει από στοιχεία που είναι σε γνώση του Cretalive, ο δράστης βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Αθήνας και ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για Παρίσι.

Η οικογένεια του 26χρονου θύματος από το Πακιστάν ζητά να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σε βάρος του στυγερού δολοφόνου αλλά και να δημοσιοποιηθεί η φωτογραφία του. Ο πατέρας του θύματος είναι αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ η οικογένεια είναι εύρωστη οικονομικά. Το κίνητρο του φρικτού εγκλήματος δεν έχει αποσαφηνιστεί. Οι οικείοι του εκτιμούν ότι είναι οικονομικό επειδή ο 26χρονος είχε χρήματα. Όμως κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι συνέβη.

Πάντως, ο 40χρονος ήταν γνωστός στην οικογένεια του 26χρονου από το Πακιστάν καθώς διέμενε σε κοντινό χωριό. Μετά το φονικό οι συγγενείς του δράστη εγκατέλειψαν το σπίτι τους και τον τόπο τους. Να σημειωθεί ότι παρά τις έρευνες των Αρχών, δεν κατέστη δυνατό να βρεθούν όλα τα μέλη του σώματος του θύματος.

ΠΗΓΗCretalive