ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ Τουριστας στην πολη μου

Toυρίστας στη πόλη μου: Silent parties έρχονται στο Ρέθυμνο το καλοκαίρι και ξεσηκώνουν τον κόσμο!

Silent parties έρχονται στο Ρέθυμνο το καλοκαίρι και ξεσηκώνουν τον κόσμο!“Τα συμβατικά ηχεία των κλαμπ αντικαθιστούν ατομικά ακουστικά”

Eίμαι η Valia Jean Antonio και φέτος το καλοκαίρι η ομάδα του JEAN ANTONIO φέρνει στο Ρέθυμνο μια ωραία ιδέα ΓΙΑ ΒΕΑCH parties μέχρι το ξημέρωμα!

Η νέα μόδα στη διασκέδαση ακούει στο όνομα Silent Party. Τα συμβατικά ηχεία των κλαμπ αντικαθιστούν ατομικά ακουστικά. Οι θαμώνες επιλέγουν τη μουσική τους και οι γείτονες… κοιμούνται ήσυχοι.

Silent Party, δηλαδή σιωπηλό πάρτι ονομάζεται το νέο ευρωπαϊκό «τρεντ» στη νυχτερινή διασκέδαση. Η ατμόσφαιρα, ο χορός και το αλκοόλ είναι παρόντα, όπως και στα συμβατικά πάρτι. Το ίδιο ισχύει και για τη μουσική. Μόνο που αυτή δεν φτάνει στα αυτιά των θαμώνων μέσα από τα μεγάλα ηχεία, αλλά μέσα από ατομικής χρήσης ακουστικά που φορούν στο κεφάλι τους όσοι συμμετέχουν.

imgSlide1

Δύο djs o καθένας με τις δικές του μουσικές επιλογές, που παίζονται σε δύο διαφορετικά κανάλια ήχου.Τα ακουστικά διαθέτουν δύο κανάλια, το Α και το Β. (πράσινο και κόκκινο χρώμα) Με αυτά μπορείτε να επιλέξετε τον DJ που προτιμάτε. Αν αδειάσουν οι μπαταρίες απλά τις αλλάζετε. Η μέγιστη ένταση στα ακουστικά δεν ξεπερνά τα 80 ντεσιμπέλ, το ιατρικά ανώτατο επιτρεπτό όριο. Όποιος, ωστόσο, αισθάνεται πολύ δυνατή τη μουσική έχει τη δυνατότητα να τη ρυθμίσει.

Οι θαμώνες του σιωπηλού πάρτι απολαμβάνουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τη μουσική τους, αλλάζοντας από το ένα κανάλι ήχου στο άλλο. Ένας DJ επέλεξε εμπορική μουσική, ενώ ο δεύτερος έδωσε πιο εναλλακτικό τόνο, με έμφαση σε μουσικές του κόσμου.

silent partiesSilent Partys γίνονταν ήδη από τη δεκαετία του ’90 στις αγγλικές ντίσκο. Το συγκεκριμένο είδος έγινε βαθμιαία πιο αγαπητό τις τελευταίες δεκαετίες σε όλον τον κόσμο. Στη Γερμανία και την Ελβετία οι διοργανωτές σιωπηλών πάρτι έχουν πολλαπλασιαστεί. Μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι μέχρι τώρα κανείς δεν έχει διαμαρτυρηθεί για διατάραξη κοινής ησυχίας. Και τα πάρτι κρατούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε το video για να πάρετε μια γεύση…

Πληροφορίες: JEAN ANTONIO
E mail: jeanantonio@hotmail.gr
Tηλ. +30 6978530405