ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ Τουριστας στην πολη μου

Τουρίστας στην πόλη μου: Summer carnival in Rethymno

summer_carnival_1

Η καλλιτεχνική ομάδα του JEAN ANTONIO ορίζει την ημέρα 3 Ιουνίου ως ημέρα καλοκαιρινού καρναβαλιού στο Ρέθυμνο προς τιμή όσων πιστεύουν στο ασύλληπτο!

Σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός πρωτότυπου τοπικού εθίμου το οποίο θα δελεάσει χιλιάδες τουρίστες απ’ όλο τον κόσμο ώστε να επισκεφτούν την πόλη μας.

Εκείνη την ημέρα του καλοκαιριού όλοι θα μπορούν να ντυθούν αποκριάτικα και να πάνε στις δουλειές τους, στα σχολεία,στο πανεπιστήμιο, στις παραλίες ή τουλάχιστον να κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης μας,αφήνοντας έκπληκτους τους πάντες κάνοντας την προσωπική τους ειρηνική επανάσταση ενάντια στα καθιερωμένα!

summer_carnival_123

Η ομάδα του JEAN ANTONIO διοργανώνοντας θεματικά καλοκαιρινά αποκριάτικα parties χαρίζει τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες ξεχωριστές αναμνήσεις μετατρέποντας την πόλη του Ρεθύμνου σε Νο 1 τουριστικό προορισμό!

Οι συμμετέχοντες σ’αυτήν την εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν στα media και να ψιθυρίζουν πιο συχνά το σλόγκαν μας “Beauty is everywhere…believe it! ” γράφοντας μαζί μας ιστορία για τις επόμενες γενιές!

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων βγάζουν φωτογραφία την ημέρα του summer carnival την απίστευτη δημιουργία τους και κερδίζουν δωροεπιταγή της επιλογής τους από τους δεκάδες χορηγούς του event, οι οποίοι προσφέρουν μια δημόσια λίστα με εκατοντάδες δώρα για τους πολίτες του Ρεθύμνου!

summer_carnival_12

“Θέλω να δείτε τον κόσμο μέσα από τα δικά μου μάτια”
Valia Jean Antonio

Δήλωσε συμμετοχή για συνεργασία με το Jean Antonio ως

– χορηγός
– χορευτής / χορεύτρια
– τραγουδιστής / τραγουδίστρια
– μέλος καρναβαλικής ομάδας
– πρόεδρος ιδρύματος
– γυμναστής / γυμνάστρια
– ταχυδαχτυλουργός
– νηπιαγωγός
– παιδαγωγός
– Dj
– ηχολήπτης
– φωτογράφος
– cameraman
– ηθοποιός
– ξυλοπόδαρος
– μουσικός
– δημοφιλής προσωπικότητα
– εθελοντής / εθελόντρια
– δωρεά αποκριάτικων στολών

Πληροφορίες:
JEAN ANTONIO
e-mail: jeanantonio@hotmail.gr
tel: +30 6978530405.