ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ

Κακοκαιρία: Κλειστά την Τρίτη σχολεία σε Αμάρι, Μυλοπόταμο και Ανώγεια

φωτο αρχείου

Οι έντονες καιρικές συνθήκες που έχουν ξεκινήσει και αναμένεται να επιδεινωθούν την Τρίτη οδήγησαν τους Δήμους Αμαρίου, Ανωγείων και Μυλοποτάμου να κλείσουν αρκετά σχολεία στην περιοχή τους.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αμαρίου:

«Σας ενημερώνουμε ότι για την ασφάλεια της μαθητικής κοινότητας τα σχολεία του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου»

Η ανακοίνωση του Δήμου Μυλοποτάμου:

Η Δημοτική Αρχή Δήμου Μυλοποτάμου ανακοινώνει ότι, μετά από ενδελεχή αξιολόγηση των επικαιροποιημένων έκτακτων δελτίων καιρού και λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, έχει αποφασιστεί η προσωρινή διακοπή των μαθημάτων στις 30 Ιανουαρίου 2024 σε επιλεγμένες εκπαιδευτικές μονάδες.

Συγκεκριμένα, για αύριο οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Ζωνιανών και Λιβαδίων, καθώς και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Λιβαδίων θα παραμείνουν κλειστοί. Επίσης, θα ανασταλεί η διά ζώσης λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Δημοτικής Ενότητας Κουλούκωνα, της Δημοτικής Κοινότητας Ζωνιανών, καθώς και του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου της Δ.Κ. Αγίου Μάμαντος. Για να εξασφαλιστεί η συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε αυτές τις δομές, τα μαθήματα θα διεξαχθούν μέσω τηλεκπαίδευσης.

Παρακαλούμε τους γονείς και τους κηδεμόνες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις μας για περαιτέρω ενημερώσεις. Αναλόγως της έντασης του φαινομένου αύριο Τρίτη θα ληφθεί απόφαση για την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας σε αυτήν την έκτακτη κατάσταση».

Η ανακοίνωση του Δήμου Ανωγείων:

Με απόφαση του Δήμου Ανωγείων και λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων που προβλέπονται από το βράδυ της Δευτέρας, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων για αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024.

Κλειστά θα είναι:

  • Ο παιδικός σταθμός.
  • τα νηπιαγωγεία.
  • το δημοτικό σχολείο.
  • το Λύκειο
  • το Γυμνάσιο
  • το ΚΔΑΠ και το ΚΗΦΗ