Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Το ξενοδοχείο «Καλυψώ» γιορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του!

28 Οκτ 2022 στις 17:30 - 23:30

Δωρεάν

Με ιδιαίτερη προσοχή αναπολούμε το ζωντάνεμα μιας πανέμορφης, αλλά ξεχασμένης, περιοχής της πατρίδας μας, τον ΠΛΑΚΙΑ, την οποία πριν σαράντα χρόνια ανέστησε η δημιουργία των τουριστικών εγκαταστάσεων, στο μοναδικής ομορφιάς, επιβλητικό τοπίο ακτή ΚΑΡΑΒΟΣ.

Αυτό το υπέροχο γεωπάρκο, σεβάστηκε το ξενοδοχείο και βραβεύτηκε το 1985 στη Μαδρίτη Ισπανίας, απονέμοντάς του το πρώτο Ευρωπαϊκό Βραβείο περιβάλλοντος ιδιαίτερου κάλους ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και τον σεβασμό αυτού.

Η πορεία του ξενοδοχείου, «παντρεύτηκε» με τους κοινωνικούς αγώνες της τοπικής κοινωνίας, για την ανάπτυξή της και έφερε τους καρπούς της ευημερίας. Σε αυτήν την υπερπροσπάθεια να οδηγηθεί η περιοχή από την εγκατάλειψη στην ανάπτυξη, πρωταγωνίστησε το ΚΑΛΥΨΩ με άξιους συνεργάτες τους φιλοπρόοδους συντοπίτες.

Ο αγώνας δεν ήταν μόνο επιχειρηματικός, αλλά και κοινωνικός, γιατί ο τουρισμός είναι η ίδια η κοινωνία εμπλουτισμένη με επισκέπτες.

Στις 28 και 29 Οκτωβρίου 2022, το νοσταλγικό ΚΑΛΥΨΩ εορτάζει τα 40 χρόνια λειτουργίας του και οργανώνει εκδηλώσεις στις οποίες καλεί τους φίλους του.

Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου:

  • 17:30 Αποκαλυπτήρια του σπάνιου πίνακα ιταλικής ζωγραφικής που αφορά τον ιστορικό ευπατρίδη Ματθαίο Καλλέργη. Ομιλητής θα είναι ο κ. Μανόλης Καλλέργης, ιατρός.
  • 20:30 Παλιά Ρεθεμνιώτικα ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ, με τους Στρατή Μαμαλάκη- Μιχ. Παυλάκη – Μουλακάκη – Κουμεντάκη. Έκτακτη εμφάνιση Νίκη Ξυλούρη- Συκάκης Στέλιος (μπουλγαρί)

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου:

  • 20:30 Συναυλία με τον ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ. Θα προηγηθούν πολιτιστικές παρουσιάσεις.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στο θέατρο Ψαραντώνη ή στην αμφιθεατρική κλειστή αίθουσα του ξενοδοχείου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
28 Οκτ 2022
Ώρα:
17:30 - 23:30
Κόστος:
Δωρεάν
Κατηγορίες Εκδήλωση:
,
Ετικέτες Εκδήλωση
, , , ,

Διοργανωτής

Kalypso Cretan Village Resort & Spa
Phone
2832 031296

Χώρος Διεξαγωγής

Kalypso Cretan Village Resort & Spa
Κάραβος
Κάραβος Πλακιάς, Ρεθύμνου 74060 Greece
+ Χάρτης Google
Phone
2832 031296